tiistai 17. syyskuuta 2013

Ajatuksia muutamasta miehestä

Tänään mielessä pyörii kolme asiaa.
 
Ensimmäinen on tämä: näenkö vielä Bisnesmiestä uudelleen, ja jos niin milloin? Treffit olivat perjantaina (ja okei, venyivät kyllä pitkälle lauantain puolelle). Nyt on tiistai, eikä kumpikaan ole vieläkään ottanut yhteyttä millään tavoin. Olisikohan jo aika? Jos en ota, ajatteleeko toinen, että olen unohtanut hänet? Jos otan, ajatteleeko hän, että olen liiankin tiiviisti hänen perässään?
 
Tästä typerästä ajatusharhailusta syytän naistenlehtiä. Tiedättehän, niitä Cosmopolitanin keittiöpsykologisia vinkkejä, joissa neuvotaan: "Älä päästä miestä liian helpolla. Hän haluaa olla saalistaja, ei saalistettava. Anna ymmärtää, että olet taistelun ja odottamisen arvoinen. Treffien jälkeen on hyvä odottaa vähintään kolme päivää ennen yhteydenottoa - ethän halua viestittää, että olet a piece of cake?" Tuntuu typerältä laskea päiviä, jos mieli tekee vain sanoa, että oli kivaa, toivottavasti nähdään mahdollisimman pian uudelleen. Lasken silti.
 



 Toinen on tämä: suureksi riemukseni olen huomannut, ettei samainen herra ole kirjautunut nettideittipalveluun kertaakaan treffiemme jälkeen. Kertaakaan! Aiemmin hän kuitenkin kävi katsastamassa viestit vähintäänkin päivittäin. Voisiko tästä päätellä, että hän on nyt jutussa ainakin sen verran mukana, ettei siis etsi ainakaan aktiivisesti muuta treffiseuraa?
 
Ja toisaalta: en tietenkään tietäisi tätä, ellen itse olisi kirjautunut sisään treffien jälkeenkin. Useastikin. Olisiko minunkin nyt syytä pysytellä Suomi24:stä erossa ainakin niin kauan että nähdään, alkaako tämä nyt edetä? En halua antaa sellaista käsitystä, että etsin edelleen jotain muuta, kun kerrankin tuntuu, että tässä saattaisi oikeasti olla ainesta johonkin.


Kolmas juttu on tämä: Brittimies on edelleen ihan kerrassaan ihana. Viestittelemme yhä vähintään parin päivän välein, ja sävy on sen verran mukava, että hymyilyttää ja hykerryttää joka kerta. Onko tämä vain lämmintä ystävällisyyttä vai jotain muuta?
 
- I'm watching a show on TV called QI, do you know it? It's very clever and funny. Like you.

- Sundays are also the only days I actually might cook something fancier than pasta bolognese!
- Make a roast meal :) with roast beef and roast potatoes and Yorkshire pudding and and and cabbage and carrots and yam. And then invite me over. I'll bring the wine.


- Just took my evening dress to the laundry this morning.
- You're young and alive like me, live fast and die young etc. I bet you'll look magnificent.


- You're just fantastic :)
- :) you are. You make me smile again.
- That makes us both.


Kumpikaan ei oikeastaan edes sano mitään sen suurempaa, mutta lähettelisimmekö tällaisia viestejä, jos jompikumpi seurustelisi vakavasti? En jotenkin jaksa uskoa.


Vaikka pohjimmiltani haluaisin mukavan miehen suurin piirtein samasta kaupungista, jo pelkkä ajatus tällaisen viestittelyn loppumisesta tuntuu kurjalta.


Kuva: We Heart It

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti