maanantai 15. syyskuuta 2014

Yllättävä Tinder-kohtaaminen

Pari vinkkiä miehelle:

– Älä jätä kumppaniasi tekstiviestillä.

– Jos nyt kuitenkin jätät, älä ainakaan etsi seuraa Tinderistä viikon kuluttua erosta.

– Jos nyt kuitenkin etsit, älä ainakaan ilmaise haluavasi selvästi vakavampaa seuraa, jos olet juuri perustellut entisellesi, että olet menettänyt uskosi rakkauteen ja parisuhteeseen.

– Jos nyt kuitenkin ilmaiset, älä ainakaan laita profiilikuvaksesi entisen tyttöystäväsi ottamaa otosta.

– Jos nyt kuitenkin laitat, älä ainakaan juuri sitä seesteistä juhannuskuvaa, jota tämä kuvasi pitkään ja hartaasti ja jota turhaan ehdotti profiilikuvaksesi. Tiedoksi: hän puhui Facebook-, ei Tinder-profiilista.

– Jos nyt kuitenkin tämänkin teet, älä ainakaan ihmettele, että entinen tyttöystäväsi lähettää sinulle Facebookissa itkuisia viestejä ja kertoo, että on paha olla.


Tällaista eilen. Luulin päässeni eteenpäin jo aivan kivasti, väärässä olin. 

Onhan se rationaalisesti ihan järkevää, että Opettaja haluaa jatkaa eteenpäin ja laittaa Tinder-profiiliinsa edustavia otoksia, joista yksi nyt vain sattuu olemaan minun ottamani.

Pahalta se kuitenkin tuntuu. 


(Ja tosiaan: Tinderissäni on yksi pieni vika. Se ei näytä yhteisiä tuttavia eikä suodata omia Facebook-ystäviäni pois minulle näytettävien miesten joukosta. No, ainakin minulle alkaa hiljalleen valjeta, kuinka moni omista tutuistani onkaan haku päällä. Tähän mennessä neljä entistä heilaa bongattu.)

4 kommenttia:

  1. Kiitos, se tulee tarpeeseen! :) Nyt on onneksi taas jo parempi olla, vaikka pieni haikeus nouseekin ilmaan aina välillä. Eiköhän sekin toisaalta kuulu asiaan, aika auttanee.

    VastaaPoista
  2. Itsekin tekisin noin. Tai oikeastaan tinder olisi päällä jo ennen eroa. Ja tietty se on myös kiva pettää, mutta silloi pitää vähän olla tarkempi asiasta

    VastaaPoista
  3. Kukin tyylillään. Itse toivon, etten ikinä päädy yhteen sellaisen tyypin kanssa, joka ajattelee noin.

    VastaaPoista