torstai 25. syyskuuta 2014

Poika vuosien takaa

Kuten sanottu, deittikausi on taas hiljalleen käynnistymässä. Sunnuntaina menen ensimmäisille treffeille sitten tammikuun. Yhdessä mielessä tämä tapaaminen poikkeaa aiemmista: olen itse asiassa tavannut miehen jo aiemmin, monestikin.

Viime vuonna minua lähestyi Suomi24:ssa ihan mukavan oloinen tyyppi, jonka kanssa juttu tuntui luistavan. Parin viestin jälkeen selvisi, että olemme kotoisin samalta paikkakunnalta. Tarkemmin ottaen olemme käyneet saman yläasteen rinnakkaisluokilla. Niin, ja vieläpä saman lukion.

Kuvan perusteella en tyyppiä tunnistanut, ja kun viimein tajusin, kenestä on kyse, hämmästys oli melkoinen. Suomi24:n profiilissa minua katseli ihan kivannäköinen, puheliaan oloinen ja avoin miekkonen. Kouluajoilta taas muistan melko lailla tukevamman, hiljaisen ja jossain määrin sulkeutuneen oloisen pojan, jonka kanssa en koskaan vaihtanut sanaakaan, vaikka ehdimme käydä samaa koulua vuosikausia. 

Vielä viime vuonna mies asui toisessa kaupungissa, joten juttelumme jäi siihen. Nyt hän on kuitenkin muuttanut tänne, ja kun kohtasimme uudestaan Suomi24:ssä, treffit oli nopeasti sovittu.

Profiilissa ja muistoissani tuntuu olevan kaksi aivan eri ihmistä: toinen kiinnostaa, toinen ei. Siksi onkin mielenkiintoista nähdä, mitä treffit tuovat tullessaan. Voiko ihminen todella muuttua reilussa viidessä vuodessa niin kovin erilaiseksi kuin tähänastinen käsitykseni antaa olettaa? Se selviää. Mahdollisuuden aion ainakin ehdottomasti antaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti