keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Treffi-intoilua

Nyt heti alkuvuonna intoa bloggaamiseen tuntuu olevan enemmän kuin pitkästä aikaa. Jo toinen postaus tälle päivälle - näin sitä tenttiinlukua vältellään!

Piti vain tulla vähän intoilemaan. Alkuillasta uumoilin, että yhden nettituttavuuden kanssa treffikutsu lienee lähellä. Enpä ollut väärässä ollenkaan! Kutsu oli lähempänä kuin aavistinkaan, tapaamme nimittäin jo huomenna.

Pitkään aikaan etukäteisfiilikseni yhdestäkään tyypistä ei ole ollut näin hyvä. Kohdalle sattunut miekkonen on opettaja, kaikin puolin fiksu, sanavalmis ja huumorintajuinen tyyppi. Viestien lähettely ja saaminen on ollut jollain tapaa selvästi tavallista mukavampaa. Normaalisti olen vähän hidas ja laiska vastailemaan kivoillekin tyypeille, mutta tälle herralle huomasin vastaavani aina saman tien. Keskustelu lähti alusta lähtien vauhdikkaasti käyntiin, ja jo muutamien viestin jälkeen alkoi tuntua siltä, että pystyn oikeasti kuvittelemaan, minkä luonteinen ihminen netin toisella puolella oikein on.
 
Mies veikkasi poliittisen kantani täysin oikein ilman mitään ilmeistä etukäteistietoa, mistä jo yksinään olin varsin tyytyväinen ja yllättynyt. Ajatukset ja kriteerit tuntuvat menevän samaan suuntaan - tähän mennessä olen vaikuttunut oikeastaan kaikesta. Ainoastaan ikä vähän mietityttää: mies on aavistuksen verran vanhempi kuin mitä olen maksimitoiveeksi määritellyt. Ei mikään mahdoton juttu omasta puolestani, mutta saa nähdä, pitääkö hän itse minua turhan nuorena. Oma aika kuluu kuitenkin edelleen suurelta osin bileissä ja muissa opiskelijariennoissa, vakityö ja valmistuminen häämöttävät vasta edessäpäin. 

Tämän enempää en vielä uskalla lähteä innostumaan, mutta joka tapauksessa hauska nähdä, mihin suuntaan homma etenee. Toivotaan parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti