maanantai 4. tammikuuta 2016

Uudet kujeet

Nyt se on sitten virallista: minun ja Lääkärin juttu on ohi. En ole erityisen järkyttynyt tai surullinen, tämä ei tullut enää yllätyksenä. Itkin itkuni jo siinä vaiheessa kun Lääkäri sanoi haluavansa pitää taukoa, sillä tiesin kyllä, mitä "tauko" suhteessa useimmiten tarkoittaa. Lopun alku, niin tälläkin kertaa.

Jouluaattona sain neutraalin hyvän joulun toivotuksen, muuten en kuullut Lääkäristä sanaakaan  koko loman aikana. Sitä en myöskään odottanut – oikeastaan koko juttu pyöri mielessäni varsin vähän. Se jo itsessään todisti, etteivät omatkaan tunteeni olleet lopulta juurtuneet kovin syvälle. Jälkiviisaana voin todeta, että juttu ei missään vaiheessa tuntunut aivan oikealta, vaikken osannutkaan selittää, miksi.

Eilen palasin takaisin kaupunkiin, tänään lähetin viestin ja kysyin, haluaako Lääkäri vielä nähdä tai jutella. Hän soitti perään: lyhyt ja jokseenkin kiusallinen puhelu, joka teki todeksi sen, minkä molemmat jo tiesivät. Ei muistella pahalla, oli kuitenkin kiva tutustua, olet mukava tyttö mutta en ollut sittenkään vielä valmis tähän, liirumlaarum.

Vuodatin pari kyyneltä, mutta pohjimmiltaan olo oli puhelun jälkeen lähinnä helpottunut. Nyt tiedän jälleen, missä mennään.

Palasin saman tien takaisin Tinderiin, Suomi24 Treffeihin ja OkCupidiin, koska miksipä ei. Minä en ole kiinni missään menneessä, uusi vuosi tuokoon jälleen uusia tuulia elämääni.



Vuodenvaihteesta puheen ollen – tehdäänpä vielä lyhyt katsaus päättyneeseen vuoteen. Vuonna 2015:


  • En onnistunut löytämään parisuhdetta. Yrityksen puutteesta se ei ainakaan jäänyt kiinni, sen sanon. 
  • Tapailin kahta miestä (Lukiotuttu ja Lääkäri) säännöllisemmin, molempia kuitenkin alle kahden kuukauden ajan. Toinen juttu päättyi omaan aloitteeseeni, toinen miehen. 
  • Sain yhdeksän eri yövierasta, joista ilahduttavin oli vanha tuttu Sijoittaja ja yllättävin ensimmäinen deittikumppanini Rokkipoju. 
  • Kävin treffeillä noin seitsemän miehen kanssa. (Parilla kertaa en itsekään ollut aivan varma, olivatko kyseessä varmasti treffit.)
  • Tein kansainvälisiä aluevaltauksia käymällä treffeillä muun muassa islantilaisen ja kanadalaisen miehen kanssa. Sen sijaan Brittimiehen kanssa yhteydenpito hiipui vuoden aikana tuntuvasti, mikä puolestaan oli yksi suurimpia surujani. 
  • Ylitin aiempia rajojani tekemällä viimein omakätisen aloitteen Tinderissä ja tapaamalla itseäni nuoremman miehen, johon yllätyksekseni menin vielä ihastumaan. Kaikkea sitä!
  • Pyörin kolmella eri deittipalstalla: Suomi24 Treffit, Tinder ja OkCupid. Lisäksi liityin Facebookin sinkkuryhmään, tosin toistaiseksi laihoin tuloksin. 
  • Onnistuin saamaan mahtavan työpaikan. En onnistunut saamaan graduani loppuun. 
  • Surkuttelin sinkkuuttani, mutta iloitsin sitäkin enemmän ystävistäni. Kiitos, T, N ja E, olette korvaamattomia! Myös sinkkukerhomme tarjosi vertaistukea kiitettävän aktiivisesti ja sen jäsenistä tuli entistä läheisempiä ja tärkeitä minulle. 

Yhteenvetona sanoisin, että vuosi 2015 oli hyvä työelämän ja ystävyyden näkökulmasta, tasainen opiskelun ja treffailun kannalta ja laihanlainen rakkauden osalta. Ei mitenkään huono vuosi, muttei välttämättä erityisen ikimuistoinenkaan. 

Nyt kuitenkin uutta kohti. Verkot vesille, silmät auki ja valmiina uusiin seikkailuihin. Antaa palaa, 2016!




CC-kuvat täältä ja täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti