keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Jotakin mitä odottaa

Blogi on viime aikoina ollut hiljainen. Samoin oma elämäni. Pari edellistä viikkoa ovat koostuneet lähinnä opiskelusta, Orange Is the New Black -sarjasta, kokouksista sekä juhlista, joista olen päätynyt kotiin poikkeuksetta yksin. 

En ole jaksanut erityisemmin nettideittailla, en tutustua uusiin ihmisiin, en käydä treffeillä.

Jotain suurta on silti tapahtunut. 

Tämän syksyn aikana olen tajunnut, että elämässäni on tällä hetkellä yksi ainoa mies, jota en saa pois mielestäni. Yksi ainut ihminen, jonka lähettämät viestit saavat vatsan täyteen perhosia, jonka sanat kääntävät suupielet ylöspäin ja mielen mylläkälle. En tiedä, onko jutussa aitoa potentiaalia enkä oikeastaan edes sitä, onko toinen osapuoli tosissaan kiinnostunut minusta. Olen kuitenkin hiljalleen ymmärtänyt, että se ei selviä kuin yhdellä tapaa.

Varasin tänään lentoliput Saksaan. 

Alle kuukauden päästä vietän viikonlopun Brittimiehen luona. Perjantaista maanantaihin, neljä päivää ja kolme kokonaista yötä. 

En tiedä, miten päin olla. Tämä on joko todella huono tai todella hyvä idea, ei mitään siltä väliltä.

On täysin mahdollista, että perillä huomaankin, ettei meillä todellisuudessa ole mitään juteltavaa tai että Brittimies on jo ehtinyt ihastua johonkin toiseen. Saatan joutua viettämään yöni vieraspatjalla ja katsoa kuinka Brittimies yrittää minun huomaamattani näpytellä illalla viestiä jollekin aivan toiselle tytölle. Mistäpä minä tiedän. Olemme viettäneet aikaa yhdessä ehkä kahdeksan tuntia ikinä, emme sen enempää. Emme ole kertaakaan käyneet avointa keskustelua omista tunteistamme, eikä minulla ole aavistustakaan, mitä Brittimiehen parisuhde-elämässä on syksyn aikana tapahtunut. Tässä valossa reissu tuntuu oikeastaan aivan järjettömältä.

Ja silti toisaalta. Entä jos? En melkein uskalla sanoa sitä ääneen, mutta tietysti toivon, että tässä on jotain enemmän. Että tällaisella järjettömällä reissulla on syynsä. En minä aivan kenen tahansa perässä ympäri Eurooppaa lentelisi.

Mitä viikonlopusta seuraa, sitä en vielä osaa mitenkään miettiä. Tällä hetkellä tiedän vain sen, että en osaa jatkaa elämääni enkä rakastua tosissani kehenkään, ennen kuin selvitän, mitä minun ja Brittimiehen välillä on.

"Please book the flights and give me something to look forward to. It seems surreal that you will actually come here but it seems like you will be :)", Brittimies vastasi aiemmin päivällä.

Nyt todellakin on jotakin mitä odottaa.

4 kommenttia:

  1. Olen iloinen puolestasi, rakas ystävä <3 Mene ja kokeile! Jos saat siipeesi (mitä en usko), voit perustella reissuasi Eurooppaan sillä, että kaipasit katkoa hektisestä elämästäsi ja päätit mennä tutustumaan historiallisestikin kiinnostavaan Saksaan. Lupaan nyökytellä taustajoukoissa: "Kyllä, niin se teki!"

    -T

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos, T! <3 Hih, onpa ihanaa kuulla, "historiallisestikjn kiinnostava Saksa" saa mut väkisinkin nauramaan. :D Hyvä tietää, että ystävät on tukena tässäkin! Nyt kyllä jännittää. Taisin näistä suunnitelmista mainitakin, mutta tuntuu ihan hurjalta että tämä tapahtuu ihan oikeasti. Jos ei muuta niin nautin sitten joulumarkkinoista ja Glühweinista, vaikka tässä vaiheessa en kyllä usko että seurakaan voi aivan huonoa olla.

    VastaaPoista
  3. Erittäin hyvä blogi! Hauskaa luettavaa.

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiva kuulla! :) Nyt päivittäminen on jäänyt vähän vähemmälle, mutta eiköhän tahti taas jossain vaiheessa vähän tiivisty.

    VastaaPoista